Et hurtigt lån kan redde dig i en akut situation

Står du i akut pengenød så kan et lille lån med kort løbetid være vejen frem. Du kan sikre dig de nødvendige reparationer på huset eller sommerhuset og samtidig få råd til tandlægeregningen eller den nye iphone. Et hurtigt lån er som regel på under 250.000 kroner og kan søges på internettet. Du får en hurtig behandlingstid, så du kan stå med pengene på kontoen efter ganske kort tid. Sms lån er endnu mindre lån på som regel under 10.000 danske kroner, til gengæld har du som regel pengene i hånden næsten med det samme. Du kan købe det nye samsung tv med det samme istedet for at vente til pengene er på kontoen d. 1. Husk dog at dit lån også skal betales tilbage.

Husk renterne

Renterne på lån med kort løbetid som sms lån og hurtig lån er ofte lidt høje, så husk nu at lånene også skal betales tilbage efter ret kort tid inklusiv renter. Så tjek betingelserne og vær sikker på at du har råd til at betale tilbage en måned senere eller hvad der nu er påkrævet. Du skal nødigt stå med en gæld du ikke kan betale efterfølgende, det er hverken du eller låneudbyderen interesseret i.

Et hurtig lån kan også være vejen til en lækker ferie

Står du og mangler pengene til ferien, så kan både sms lån og et lille hurtigt lån være vejen frem til at komme afsted alligevel. Der er ingen der spørger til hvad pengene skal bruges til, du skal bare huske at betale dem tilbage inklusiv renter. Så hvis turen skal gå til et lidt mere eksotisk sted i år, så kan de ekstra udgifter måske klares med et lille sms lån, så sommermåneden alligevel kan nydes i varmen. Er det hele ferien der skal betales, så er et hurtig lån måske vejen frem til drømmeferien på Bahamas.

Du finder en oversigt over sms-lån ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *