Hvorfor læger anbefaler en vibrator til patienter i overgangsalderen

Hvis man er en kvinde i overgangsalderen, så kan sex desværre ofte være forbundet med en hel del smerte og ubehag. Måske har de vanskeligt ved at opnå en orgasme alene eller sammen med deres partner. Der findes selvfølgelig visse medikamenter, som en læge kan give dig på recept; men i flere og flere tilfælde anbefaler mange læger faktisk blot at kvinden bruger en vibrator for at afhjælpe hendes problemer.

Derfor er vibratorer gode for helbredet

Ved f.eks. at anvende en klitoris vibrator, så produceres der automatisk en række hormoner og signaler i hjernen, der får os til at slappe af, og føle os godt tilpas. Og grunden til dette er ganske simpel. Når man oplever en orgasme som kvinde, så vil man automatisk trække sine bækkenbundsmuskler sammen. Og dette er noget der er godt imod ufrivillig vandladning. Men dette er ikke det hele; faktisk hjælper disse muskler med til, at vores indre organer er placeret som de skal. Denne fordel kan såmænd sagtens opnås via et almindeligt samleje, men undersøgelser viser dog at en vibrator kan gøre jobbet langt mere effektivt.

Vibratorer er perfekte for singler

Det er en vaskeægte kendsgerning, at det jo ikke lige er alle kvinder der befinder sig i et parforhold. I denne situation vil det derfor være helt oplagt at anskaffe sig noget sexlegetøj – for netop også at nyde de helbredsmæssige fordele ved regelmæssige orgasmer.

Vibratorer er genvejen til orgasmen

Sidst men ikke mindst er det endnu en kendsgerning, at omtrent to tredjedele af alle kvinder ofte ikke er i stand til at få en orgasme udelukkende via samleje. Og her kan vibratorer være et fantastisk supplement til soveværelset, og kan virkelig være den hjælpende hånd man har ledt efter. Og så er det jo oven i købet anbefalet af lægen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *