Ungepanelet

Ungepanelet er et panel af unge mennesker, som alle har specialviden om det at leve med en funktionsnedsættelse.

SE Ungepanelet

Ungepanelet er et panel af unge mennesker, som alle har specialviden om det at leve med en funktionsnedsættelse. I kraft af medlemmernes personlige oplevelser og erfaringer, besidder panelet viden, som kan være uvurderlig når man som virksomhed står over for at skulle udvikle et nyt produkt eller en ny service til mennesker med funktionsnedsættelse.

Ungepanelet har til formål at dele viden med private og offentlige virksomheder, som er i færd med eller gerne vil i gang med at udvikle produkter eller services inden for velfærdsområdet.

Offentlige og private virksomheder som er interesserede i at få adgang til Ungepanelets ekspertise kan kontakte Sammenslutningen af Unge Med Handicap (rasmus@sumh.dk).

Lea

Lea

20, Aarhus

Jeg har valgt at være med i Ungepanelet, fordi jeg er af den overbevisning, at samarbejde, erfaringsudveksling og dialog er vejen frem til de bedste løsninger.

Line

Line

27, Aarhus

Jeg er stor fan er velfærdsteknologi og hvordan denne kan gøre især folk med handicaps liv meget lettere og give en større grad og følelse af inklusion.

Amalie

Amalie

29, Ringsted

Jeg er med i Velfærdsfabrikken, fordi det bl.a. er mig der som handicappet har nogle af de problemer, som Velfærdsfabrikken prøver at løse, og jeg vil derfor gerne være en aktiv del af projektet.

Antoniett

Antoniett

26, Aarhus

Jeg er med i Velfærdsfabrikken, fordi jeg tror på at de bedste løsninger på hverdagens udfordringer sker i samarbejde med brugere og kompetent personale.

Jeppe

Jeppe

25, Valby

Jeg har altid  syntes at det  er sjovt at være med til at udvikle hjælpemidler til handicappede og jeg mener selv at jeg kan sætte mig ind i andres situationer.

Michael

Michael

25, Fredensborg

Det er spændende at være en aktiv del i udvælgelsen af ny teknologi, der kan gøre livet nemmere for mennesker med handicaps.

Niels

Niels

31, Esbjerg

Der er en masse ressourcer i personer med handicap. Derfor vil jeg rigtig gerne hjælpe med at finde løsninger på de problematikker, der opstår ved at leve med et handicap.

Nina

Nina

32, Værløse

Qua det at jeg er datter af en ingeniør, har jeg altid synes det var sjovt at finde på og nytænke ideer til bla. hjælpemidler, derfor var konceptet bag velfærdsfabrikken lige mig!

Yakup

Yakup

35, Fredensborg

Min største hverdagsudfordring er, at jeg som blind ikke kan klippe negle selv.

Mie

Mie

30, Aarhus

Fordi jeg ikke altid ved, hvornår jeg får ondt, har jeg svært ved at overholde aftaler med arbejdsplads, veninder osv.

Rie

Rie

31, Odense

Jeg synes, det er rart at være selvhjulpen, og det kan teknologiske løsninger helt sikkert hjælpe mig endnu mere med at blive.

Osman

Osman

Josefine

Josefine

25, Ugerløse

Jeg er med i ungepanelet, fordi jeg mener, det er vigtigt at være med til at vise hvor forskellige unge med handicap kan være, og at vores problemstillinger kan være lige så forskellige.

Simon

Simon

32, Odense

Annemette

Annemette

23, Aarhus

Jeg vil gerne skabe bedre muligheder for folk med funktionsnedsættelser via åben snak om tingene. Gennem samarbejdet med virksomheder, føler jeg rent faktisk, at mine tanker og idéer kan blive en realitet.

Fie

Fie

24

Frederik

Frederik

Kent

Kent

Line

Line

Mathias

Mathias

29

Morten

Morten

Oscar

Oscar

Sille

Sille

Kenneth

Kenneth